o rpg, dla rpg, do grania w rpg i moze innych grach
Hrabia Moderator
co to?Tutaj sesje Dragonlance'a u MIQVA dla tych którzy nie przyszli do MIQVA, ale i tak pewnie będziemy używać chatboxa bo jest lepszy..
Tutaj jeszcze nico nie napisalem wiec... Kiedy bedzie next sesja? az wszyscy wroca czyli w roku szkolnym?
xD, jak ja kocham edytować czyjeś posty!Mam nadzieję że Perdek niedługo się zaloguje..xD
-Hrabia Stalin le miqv
Bijcie mi brawo!!
Sorry, więcej nie będę
Hrabia Moderator
co to?Ja jestem, cipek na słowacji,Ziel w otchłani(chyba w domu) a perdek w domu.Porzyczał ode mnie dzisiaj podręczniki, więc sesja w dnd już wkrótce
Hrabia Moderator
co to?Ok, sesja była wczoraj, wszyscy byli, bravo.
Jako że nieźle napieprzyliście to macie teraz na głowie:
-wściekłego licza czarodzieja którego okradliście z artefaktu który badał od wieków
-Kilku porządnie wściekłych niebian za kradzież diamentu wielkości melona, może nawet jakiegoś boga
-armię orków, która jest wściekła na was za pokazanie jej złej drogi bo 1/6 tej armii spadła z urwiska xD
Ale ogólnie to była całkiem udana sesja, co nie??
to mnie szuka tylko licz. bo jak kradli klejnot bylem nieprzytomny, a kiedy szly za nami orki powiedzial to cipek a ja bylem przebrany za drzewo
Pieprzyc i tak licz jest slaby a te orki to pryszcz ci niebianinie tez sa latwi Spoko ja jakos przezyje :]
Hrabia Moderator
co to?Radzę wam trochę wydać kasy na czar życzenie, ale niebianie się od was opdpierzyli, bo nie dadzą wam żyć..